God fortsättning och andra nyheter

Nyheter & uppdateringar på forumet

Moderator: Forum Admin

God fortsättning och andra nyheter

Inläggav Forum Admin » 10 feb 2012, 19:32

Hallo alla!

Vi är snart mitt i februari månad och kanske kan det tyckas vara lite sent att önska god fortsättning på det nya året men vi gör det ändå :)
Forumet lever kvar i högsta grad och även om antalet aktiva medlemmar inte direkt ökar så vill vi framföra ett tack till dig som skriver här. Till er andra så är ni hjärtligt välkomna tillbaka! :).

Sedan 6 månader tillbaka driftar vi forumet på en helt egen server och det går alldeles galant. Det innebär också att forumet ibland kommer vara nere korta perioder (ungefär 1 gång i månaden i ca 5 minuter) för serverunderhåll. Håll dock utkik för andra underhåll och ev störningar.

2012 kommer det hända en del nya saker på bredbandsfronten i Tisselskog. Planerna på att bygga fiber till byarna runt omkring i socknen är igång och redan nu på tisdag den 14 februari blir det ett möte i Tisselskogs Församlingshem. Du kan läsa mer om detta i bredbandsforumet.

I och med att en fiberförening troligen kommer startas i samband med kommande möte, kommer även en ny hemsida om Tisselskog tas i bruk. I dagsläget är Tisselskog.com tillfälligt nedstängd men tanken är att dra igång den igen när relevant information finns att dela med sig av, både vad det gäller föreningar och annat i hembygden. Vi återkommer om detta senare i vår.

På forumet har vi fixat till de smiley:s som försvann i samband med senaste säkerhetsuppdateringen av forumprogramvaran och under hösten har vi också ändrat en aning i titelsystemet.

Vi önskar alla medlemmar en trevlig helg och glöm inte bredbandsmötet på tisdag!

På återseende,
T.C Crew
Användarvisningsbild
Forum Admin
Site Admin
 
Inlägg: 40
Blev medlem: 14 dec 2004, 16:32

Återgå till Nyheter/Uppdateringar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst