Netikett

Som första-besökare till detta forum bör du läsa igenom dessa regler och annan viktig information INNAN du börjar skriva inlägg. Tack på förhand.

Moderator: Forum Admin

Netikett

Inläggav Forum Admin » 13 nov 2012, 13:31

Den som bryter mot netiketten riskerar varning.

Rubrik
Trådens rubrik ska ge en rättvisande bild av vad tråden handlar om. Är startinlägget huvudsakligen en fråga ska rubriken sluta med ett frågetecken.

Trådstart och forumval
Var noga med att posta ditt inlägg i rätt underforum. Ditt inlägg ska ha anknytning till det ämne som forumet avser. Starta inte en ny tråd ifall det redan finns en lämplig tråd.

Trams och off-topic
Inlägg som är off-topic eller trams kan raderas utan förvarning och motivering.

Korspostning
Att korsposta, det vill säga att posta liknande inlägg i flera olika trådar eller skapa liknande trådar i flera forum, är förbjudet.

Avatar och signaturDin avatar får inte innehålla något som kan uppfattas som olämpligt på en arbetsplats. Avatarens eller signaturens innehåll får inte bryta mot forumets regler. Att olovligen utge sig för att vara admin eller moderator är inte tillåtet.

Moderatorsåtgärder
Moderatorsåtgärder ska inte kommenteras i tråden. Vid frågor och synpunkter ska berörd moderator kontaktas via PM.

Spoilerfunktionen
Vid postande av information som kan vara känslig för andra användare, såsom hur serier eller filmer slutar, ska spoilerfunktionen användas.

Falsk ryktesspridning
Att sprida påhittade uppgifter om personer, företag eller organisationer med uppsåt att utsätta dessa för andras missaktning, eller att avsiktligen sprida förvrängd eller påhittad information med uppsåt att vilseleda, är förbjudet.
Användarvisningsbild
Forum Admin
Site Admin
 
Inlägg: 40
Blev medlem: 14 dec 2004, 16:32

Återgå till Regler & annat för forum.tisselskog.com

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst